Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness Da Decision had been made :)))))
Tuesday, 15 November 2011 making-sweetness Back to the top


Hye semua !!! Mat malam ... ^.^ hope korg semua sihat ...  sekarang ne hujan kat tempat aku... sejuk =='... best kalo layan perasaan sorg2x ... hehehe .. mesty korang nak taw decision psal apa kan... actually baru2x ne my mom n dad suh aku pulang K.K esok... tapi aku x nak pulang awal sgt... maklum lah.. x nak tinggalkn Internet... ceh~ macam x bole hidup tanpa Internet jak aku ne... back to the story... Awal tahun ne mmg aku bercadang nak pulang K.K pas abis jak skolah tapi entah knpa aku mcm x mahu pulang plak.. -_-
ne lah perangai aku yang paling aku x suka... cepat sgt berubah hati.. thatz why lah aku x nak bercinta.. nanty aku berubah hati d kata pula aku ne ndak pandai mnghargai... hehe terpesong lagi cerita ku.. sorie2x... 
Tadi lpas jak solat maghrib ayah tanya nak ikut pulang K.K kah ndak... n then aku jawablah kalo bole aku x nk pulang awal sgt .... mmg aku cakap pelan berabis lahh... mo mnjga hati ayah... pastu ayah tnya adik ku pla.. kalo adik ku jgn tnya !! pantang d bwa p K.K mesty x mahu tngal.. lagipun ibu ada kat K.K thatz why lah adik ku Happy sgttt !!!! yang aku ne Happy ada Sad pun ada... 


nak taw kenapa aku sedih ???? sebab nya ... ayah dah pesan awal2x.. bulan 12 ne baru aku leh pulang K.K tapi x leh lama2x kat sana coz ayah kena g Outstation lagi jadi aku kena teman kn ibu n adik... adeshh ~ tanpa aku keluarga ku susah !!! cehhhh ~~ (perasan) hahaha... x pa lah... lagi pun kalo keputusan PMR ku bagus aku kena stay K.K jugak taun depan.... jadi aku x kesalah kalo x dpt pulang lama2x kat K.K... yang penting aku dpat stay sandakan  kali ne !!!!!! hahahahaha ( gelak , gelak n LAUGH ) ndak sangka pujukan ku berhasil kali ne.... selalu nya hampehh ~~



Happy betul aku !!! adeshhh ~~~ haha tinggal kat umah tanpa adik ku yg terlaluuuuu baik... cehh ~~~ senang hidup ku.. 
P/S : untuk cousins ku !! i'm sorrie.. bukan x sudi nak pulang tapi malas.... heheh.. InsyaALLAH kalo jadi bulan 12 ne aku pulang, aku baliklah kampung ... ya3x... jgn sedih jgn mara nty aku bwakn kamu gula2x hahahahaha.... tu jak lah... nanty aku merepek susah lagi...

chaw : 10.00 p.m

making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Tuesday, November 15, 2011 | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets