Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness Read this !! ^_^ 4 my friends at FB
Wednesday, 16 November 2011 making-sweetness Back to the top


Hyep !! uhhh +_+ ... sejuk ahh !! hujan lebat betul malam ney ... sesuai tuk tydo ... tapi mata x ngantuk lagi coz dah tido petang tadi smpai maghrib ... Okey!! cerita kita kali ne pasal Facebook pula dengan erti kata lain Muka Buku !! Aku start wat FB masa form 1.. itupun kengkawan yang ajar... dulu aku ada Friendster jak... maklum lah budak kpg... hehehe ~ tapi sekarang zaman dah maju sgt2x.. org kpg pun dah ada FB taw... jadi korang jgn lah dok mngutuk org kpg kononnya ketinggalan zaman !! pantang aku bila dgr org kutuk2x org kpg ne... mcamlah yg mngutuk tu bukan dr kpg ... Ingt ne yang kaya parents kita bukan kita... kita hanya menumpang jak kekayaan tu ! lgpon kekayaan x d bawa p kubur tapi IMAN ... nah ~~ menceramah sua aku..

sambung crita ~~ kat FB ne aku dpt byk kwn.. ada yg baik na ada gak yg jahat ~~ tuk pengetahuan korang semua aku ne pemilih kawan sikit... bukannya pilih ikut darjat or anything... ne ah ciri2x kwn yg aku lyn kat fb

# gambar korang guna yg real n sedap mata memandang # 
# ucap salam or hye dulu #
# sporting #
# x mara2x coz aku ne penakut sikit ma org yg kuat mara #
# cakap x merepek2x #
# kalo nk berkenalan x yah berbunga2x.. straight to the point trus #
# the most important thing is faham aku #
# and jgn pernah tnya 6ber fon aku !! I hate it !! #

aku bukannya pemilih sgt or sombong or trep cntikkah, cute kah or baik... honestly aku mudah mesra ngn someone tu tapi aku juga mudah menjauh... biarpun aku rapat gilerr ngn korg tapi kalo perangai korg tetiba pelik d hati aku mmg aku mnjauh trus !! hehe ~ jujur aku kata kn mmg ramai sgt kengkwan yg 0n chatbox ngn aku , aku x lyn n then kata kalo aku busy~~ maaf coz tipu korg... sbnarnya aku wat gitu supaya korg x kecik aty or kata aku ne sombong~~ maklum lah aku jenis org yg x suka bila org kecik aty or sedih gara2x aku... aku lebih suka mngalah .... biasalah budak baik ~~ etchenggg !!! (perasan)

and 1 lagi ~~ kalo aku tetiba panas tu jgn lah korg ambik aty ekk... tapi selalu nya kalo aku panas ngn someone tu aku x kn gtaw dya kalo aku panas gara2x dya~~ sbb aku lebih suka berdiam diri...
hehehe ~~~ mmg kalo baik... hahahahahhaha kidding


Tapi 4 real aku memang suka cari kwan bru kat fb !! hope sgt kita leh jd kwn !!!

chaw : 11.14 p.m


making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Wednesday, November 16, 2011 | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets