Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness Sedih tak terkata ~~
Sunday, 13 November 2011 making-sweetness Back to the top

 
hye semua !! hope korang semua sihat... jangan jadi mcm aku ne.. ada jak yang sakit nya... sakit yang pling truk yang pernah aku rasa ialah SAKIT HATI.. hehehe actually aku sedih sgt sekarang... taon depan aku mungkin dah stay kat K.K.. dulu bukan main happy aku bila dengar aku kena stay K.Kn next year... tapi sejak akhir2x ne aku macam tak mahu tinggalkan Sandakan.. korang nak tahu knp aku terpaksa stay kat K.K??? msty nk tahu kan... 

Conversation wit ma mom ...

Mom : taon depan yyg pndahlah K.K .. Skolah kat sana itu pun kalo kputusan yyg bgus PMR ne.. Kalo x yyg skolah jak kat sini... n then pindah kat SMK Elopura(Bestari)....

mE : yyg mana mahu pindah skolah tu balik..

Mom : ndak bole juga... kena juga pindah

lpas tu aku tnya lah kenapa kena pindah g sana balik..??

Mom : senang cikit.. kalo kat SMK tu jauh... lagipun yyg bole pulang skolah ngn Iwan ( ma brother)

mE : yyg tinggal kat asrama jak lah

Mom : yyg tu kalo stay kat asrama selalu jak sakit2x...

lepas tu aku trus masuk bilik... lpas pikir lama2x bek aku pindah K.K... biarlah jauh n x dpt jmpa kawan yang len yang penting aku x nk pindah balik g Elopura.. aku x nk  bwa nama skolah aku g mana2x skolah selain MRSM n SMS.... Jadi aku harap sgt2x kalo result aku gempak.. jadi aku leh pindah K.K biarpun aku trpaksa tinggal kan ma Friend yg ada kat Sandakan.. 

Chill down Raihana~ University is waiting for ue and ur friend !! i will show to my parents that i will get IJAZAH !!!hehehe ada lagi 8 tahun tuk dpt ijazah.. SPM pun x lepas lagi .. dah beria2x nk ijazah... btw plisz pray 4 me...
 
chaw : 9.23 p.m


my ijazah 





making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Sunday, November 13, 2011 | 2 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets