Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness Getaran D Dada akan Hilang ( Scare )
Monday, 12 December 2011 making-sweetness Back to the top


Hyep all . . Dah lama aku x update blog ney . . Sibuk sangat aku mengalahkan Perdana Menteri . . Cehh . . ( sekali skala perasan ) tak lama lagi Result PMR kuar . .  Aku rasa dah macam nak pecah dada ku ne coz berdebar tak pandai henti . . Aku memang tak yakin kalo aku boleh dapat 8 A . . yang penting aku dah wat yang terbaik . . Aku dah berdoa, usaha , so now aku hanya perlu Tawakal . . Kalo memang takdir aku masuk SMS or MRSM aku memang orang yang bersyukur sangat, sangat ^__^ Tapi kalo takdir aku kena masuk ELOBEST dengan abang aku, aku redha. . . Biarpon realitynya aku tak suka one school ngan abg aku . . aku lebih suka berdikari . .

Btw esok birthday someone yang special wat aku . . Kalo korang nak taw . . Datanglah jenguk Blog ney . . I will tell you all esok . . 

I need to go now.. pai.. pai..

Chaw : 2.30 p.m

making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Monday, December 12, 2011 | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets