Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness Luahan hati ke hati ^_^
Monday, 23 January 2012 making-sweetness Back to the top


hyep all ~ hope korang sume sihat.. aku macam biasa sihat walafiat ( ^_^ )
 sejak akhir-akhir ne aku stress sikit~  aku pun x taw lah kenapa.. tanggal 18 January 2o12 aku in a open relationship with someone.. aku x taw kenapa aku rasa aku in relationship ngn dia bukan atas cinta ~ tapi aku sayang juga dya ~ since aku in relationship ne aku selalu teringt (DS) sampai termimpi2x.. aku pun heran.. tym aku single mingle ndak pula aku teringat dya.. kenapa lah c nazib tegur aku tym aku turun training arytu smbil2x sebut namanya... aishh !! i'm tooooo confuse !! n then my boy now terlalu serius ~ yaa ! please lah aku masih muda bahh dya pun lum g abis spm dh nak seriuss... belajaq lah dulu baru pikiq masa depan .. ini ndak ~ kalo aku kasi break matilah aku, nty dya buat al gilak2x aduii rasa bersalah nya tu =='

Ramai orang kata kalo bercinta ne best lah... ndak boring lah... itu lah .. ini lah.. 
aku x taw macamana mo cari llki yg x kn mmbuatkn aku rasa bosan... aku jenis pmpuan yg cpt bosan..
kalo org yg x faham aku mesty dorg kata kalo aku ne playgirl.. it's not about playgirl.. ini soal hati babe~
ndak lah aku taw nty tym kahwin.. ndak smpai sebulan cerai sua kali aku =='
tapi aku rasa llki yang aku gelar (DS) ne lain drpd yang lain.. biaqpon kami ndak pena in relationship aku dpt rasakn kalo dya ne lain drpd yang lain ( cehhhhh) hahhaha
aku start suka (DS) ne since aku in form 2.. already 1 year 5 months.. aku rasa dya taw kalo aku suka dya tapi aku rasa dya ndak pernah suka aku... selama ne aku in relationship ngan mana2x llki bukan sbb aku suka or cinta mati ngn dorg tapi aku mo lupakn c (DS) ne coz aku taw dya mana pandang pompuan cam aku..
aku bukan berniat nk mainkn perasaan llki2x yg suka aku.. aku sua try tuk suka dorg tp ndak jugak dpt.. n now relationship ku yg baru ne pun aku try tuk suka.. tp resultnya ttp sama.. aku x leh suka gak.. now aku kena cr waktu yg sesuai tuk breakkn dya maybe aku akn tunggu dlm masa beberapa minggu g ...

p/s ---> maaf aku x berniat pun mahu menkn perasaan kamu =='

Status yang aku wat tuk panggilan SMS Lahad Datu yang aku dapat ialah : Tolak

(DS) please remember me =='


making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Monday, January 23, 2012 | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets