Welcome
This is my FABULOUS world !!

Hello!! Welcome To My Life, My Online Dairy. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be LARGE and FABULOUS.

COMING making-sweetness

Profile
It's just ME, MYSELF & I.

My name is Rai to the Ha to the Na, RAIHANA and I'm '96 liners. So, count it by yourself.

Twitter
Chatters Lovers
Leave a comment!

HATERS please move your butt away.
Let's Have Fun!

Archives
Memories Never Fade Away.

making-sweetness June 2011 making-sweetness November 2011 making-sweetness December 2011 making-sweetness January 2012 making-sweetness July 2012 making-sweetness August 2012 making-sweetness September 2012 making-sweetness October 2012 making-sweetness November 2012 making-sweetness December 2012 making-sweetness January 2013 making-sweetness March 2013 making-sweetness April 2013 making-sweetness May 2013 making-sweetness July 2013 making-sweetness September 2013 making-sweetness November 2013 making-sweetness December 2013 making-sweetness October 2014

Affiliates
World's greatest friends.

making-sweetness 1 making-sweetness 2 making-sweetness 3 making-sweetness 4 making-sweetness 5

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness When I Was A Little Girl
Wednesday, 13 March 2013 making-sweetness Back to the top

 
hyep !! hari ne teda apa2x yg special happen ..
btw ptg td lps plg skolah aku pi check almari .. aku pun x taw wat pa aku p check tu almari -_- then aku nmpk album lama .. ^_^ gambar2x tu semua d ambil oleh org gaji kami dulu .. kkak tu suka ambik gmbar kami adik bradik.. time tu aku mci lg anak bongsu .. want to know more about my childhood time.. jom baca entry ne ^^

"When I Was A Little Girl"

aku lahir tepat 13.01.1996 .. kat Hospital Queen Elizabeth, Kota Kinabalu .. ibu gtaw kalo aku lahir dulu x da rambut -_- tp mmg btul lps tgk gmbr dulu mmg SAH x da rambut .. then kami pindah pi Sandakan coz ibu n ayah trpksa krja kat Sndkn .. ( my mom n dad bkrja dlm bidang ksihatan.. ibu - jururawat masyarakat .. ayah - inspektor kesihatan )

Aku anak ke-3.. masa tu aku dh ada 2 abg .. aku hidup sbg anak bongsu (pompuan) selama 6 tahun sblum lil sis ku lahir tahun (2002) .. spnjang 6 tahun tu aku hidup dgn prsekitaran yg cuma ada llki .. 2 abg .. 1 abg spupu .. 1 jiran lelaki .. jadi jujur gaya ku mmg mcm llki .. sgt  >_< .. tapi aku suka mcm tu .. aku x suka d manjakn..sgt2x.. aku suka brdikari.. aku akn wat something tnpa bantuan org slagi aku boleh.. aku still ingt when i was 3 years old , aku panjat almari .. tgk abg2x ku pnjat jd aku pun sot2x pegi ikut.. Alhamdulillah aku x jatuh ^^ .. lps panjat aku n abg2x ku pi men tembak2x.. konon2x ada alien nk ikut skali .. haha .. kami guna raket badminton sbg pistol.. pang..pang..pang.. hahahaha seiras llki sgt aku.. dh lh rmbut aku pendek.. dgn prngai lg mngalahkn llki .. adui.. skali pndng mmg x nmpk mcm pompuan..

Bdk pompuan ne slalunya main patung2x.. masak2x.. make up2x.. tapi aku x .. masa aku kecik2x dulu xbrguna patung ngn aku.. aku main askar2x.. tembak2x.. n aku even main bola n bergusti ngn abg2x.. dh lh mcm tu , aku pkai lg bju llki.. haha! kononnya nk ikut abg2x.. tp msa umur ku dlm 1-2 tahun mcm tu, aku mci lg  brpkaian pompuan.. tapi masuk ja 3 tahun.. hampeh.. kalo ibu bg pkai gaun msti aku x nk brbaju.. 
nk x nk ibu trpksa pkaikn aku bju yg sama ngn abg2x.. sbb tu kalo ibu pegi beli bju tuk abg2x msti aku pun dpt yg sama..

That's why prngai ku lasak sikit lps mningkat dewasa ne.. tapi x lah pula pkai bju llki lg.. haha.. telampau.. prngai ku pun berubah sedikit demi sdikit lps masuk skolah menengah.. tapi sikap lasak tu msih ada.. even aku mcm tu tapi aku msih wat2x  kerja d rumah mcm pompuan lain.. aku masak.. aku gosok baju.. aku lipat kain.. bersihkn rumah.. sbb aku kkak jd aku kena wat semua tu.. (^_^) biasalah kkak yg baik kn.. aku x pernh salahkn masa silam ku .. bangga lg adalah.. sbb aku boleh wat evrything.. even krja2x llki yg SENANG2x pun aku leh wat.. so.. 2 in 1 lah aku.. abg2x ku skrg busy.. ada yg krja .. ada yg sibuk dgn dunia nya.. jadi ibu x risau sgt kalo x da abg2x ku sbb ada aku ^^

Well ne lh pic aku masa kecik2x dulu.. sory x terang.. malas nk scan.. byk kerja..


ne pic .. masa aku bru nk bljar brjln ..


ne masa kt kpg.. umur dlm 1-2 tahun.. mci lg kn brbaju girl2x..
honest aku lbih suka stay d kpg masa cuti2x maybe be'coz of aku lbih byk hbiskn masa kat kpg dulu..



kiri aku.. kanan abg sulung

hehe.. aku.. mcm llki kan.. 

ne masa umurku 5 tahun.. kiri abg ke-2.. tgh2x aku.. kanan abg sulung 

enjoy kat Taman Buaya.. ^^
yg pkai topi tu abg ke-2.. bju merah tu abg sulung.. yg bju petak2x tu abg spupu ^^




aktiviti ptg2x.. pi men bola n main ngn c comel (kucing) ngn abg2x ^^

ne masa dpt anugerah wktu tadika.. tym tadika dulu aku aktif.. aku penari.. aku suka msuk prtndingan cerita.. smpai aku tido kat skolah tadika tym tnghari sbb ptg ada latihan tarian.. hehe ~




 ne ngn lil sister.. tym ne aku bru 7 tahun



 enjoy2x kat sepilok ngn abg2x.. 




dulu waktu kecik.. org yg jaga kmi suka smbut birthday kmi adik2x bradik.. tym ne bufday abg ke-2..


-FINISH-

sometimes there are some memories that we must forget .. but sometimes there are some memories that we must treasure till the end of our life..
- Love -



making-sweetness POSTED BY Cik Raihana AT Wednesday, March 13, 2013 | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►
Blogger Widgets